Tarih : 16.6.2017 12:22:35

İftar sofralarından kardeşlik çağrısı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, düzenledikleri iftar yemeğinde bir kez daha hemşehrilerini kucakladı. Safir Düğün Salonu’ndaki iftar programına Başpınar ve Doğantepe Mahalle sakinlerinden yaklaşık 500 kişi katıldı. Başkan Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğindeki iftarda AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin de yer aldı.

Bereketin şifresi paylaşmak

Safir Düğün Salonu’ndaki iftarda eller semaya açıldı âmin sesleri tüm salonu inletti. Yaşlısı genci, çoluk çocuk herkes aynı çatı altında olmanın mutluluğunu yaşadı. Hemşehrileriyle aynı sofraya oturmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Tiryaki, bereketin ancak paylaşarak artacağını söyledi. İslam dininde paylaşmanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Tiryaki, insanların sadece kendilerini değil komşularını da düşünmeleri gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin ise Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi. Bu mübarek ayda kırgınlıkların son bulmasını gerekli gören Bilgin: “Tüm dünyada barış egemen olmalı” dedi. Nevzat Bilgin, bu sofralardaki birlik ve beraberliğin hiç bozulmamasını istedi.