Tarih : 15.6.2017 11:46:50

Altındağlılar iftar sofrasında buluşuyor

Altındağ Belediyesi, Ulucanlar Cezaevi'nde düzenlediği iftar buluşmalarını sürdürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin bu seferki misafirleri Sakarya ve Hacılar Mahallesi sakinleri oldu. AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Eski Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Altındağ Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de bulunduğu iftar yemeğinde eller semaya açıldı, dualar edildi.

“Altındağ 10 yıl öncesinin Altındağ’ı değil”

Ramazan’ın huzur ve bereket getirdiğini ifade eden Başkan Tiryaki: “Ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Hepinize tek tek en içten duygularımla davetimize geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi. AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ise şöyle konuştu: “Bu sofralarda siz değerli Altındağlılarla birlikle orucumu açmaktan çok mutluyum. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberlik açısından çok önemli… Altındağ’daki değişime hepimiz şahit oluyoruz. Bu ilçe nereden nereye geldi herkes biliyor. Bölgedeki değişimi görmemek mümkün değil. Altındağlılar çok şanslı. Çünkü çalışkan bir belediye başkanına sahipler.”