Tarih : 4.6.2014 14:02:03

Yılın Belediye Başkanı: Veysel Tiryaki

Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla bu güne dek yurt içi ve yurt dışından pek çok ödül alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bir ödülün daha sahibi oldu. Başkan Tiryaki halk oylamasıyla “Yılın Belediye Başkanı” seçildi.

Ekosanayi Dergisi tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Törende Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve Altındağ’a kattığı değer nedeniyle “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü almaya hak kazandı. İnternet üzerinden yapılan halk oylaması sonucunda “Yılın Belediye Başkanı” olan Başkan Tiryaki ödülünü, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun elinden aldı. Bakan Eroğlu da gecede, “Yılın Bakanı” ödülüne layık görüldü.

İş ve siyaset dünyası bu törende buluştu

İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği gecede, bazı sanayici ve iş adamları da ödül almaya hak kazandı. Ödül hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Veysel Tiryaki, bu ödülü alması için oylama yapan herkese ve geceyi düzenleyenlere teşekkür etti.

“Halkın takdiri bizim için her zaman önemli… Bu nedenle halk oylaması neticesinde bu ödülü almış olmamız bizi daha fazla sevindirdi.” diyen Başkan Tiryaki, Altındağ’a değer katmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Bu habere ait videolar

Yılın Belediye Başkanı: Veysel Tiryaki from