Tarih : 21.11.2012 12:18:38

Altındağ Belediyesi bilişim dünyasının da yıldızı oldu

Yürüttüğü projeler ve hizmete geçirdiği teknolojik dönüşümler ile başarılarını destekleyen ve her zaman çağın ilerisinde olan Altındağ Belediyesi, bilişim dünyasının da yıldızı oldu.

Altındağ Belediyesi, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen, 2012 yılının bilişim yıldızlarının belirlendiği “Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması”nda 2 dalda dereceye girerek başarısını bir kez daha ödülle taçlandırdı.

Altındağ Belediyesi’ne iki ayrı kategoride ödül verildi

e-dönüşümü özendirmek, güzel örnekleri diğer proje sahipleriyle paylaşmak, e-dönüşüm konusunda toplumu bilinçlendirmek ve Türkiye’nin bilgi toplumu olmasını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada, 7 ayrı kategoride 22 ödül verildi. Türkiye’nin Bilişim Yıldızları’nın alanında uzman 27 jüri üyesinin oyları ve halk oylamasıyla belirlendiği yarışmada Altındağ Belediyesi, www.altindag.bel.tr web sitesiyle, e- belediye kategorisinde 3’üncülüğe, e-inovasyon/girişimcilik kategorisinde ise 360 derece Hamamönü sanal tur projesiyle 2’nciliğe layık görüldü.

Saygın ve geniş bir katılımla Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması” ödül töreninde, bilişim dünyasında fark yaratan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.