Veysel TİRYAKİ

Tarih : 15.8.2013 11:48:10

Peçenek Mesire Alanı Ankaralıların hizmetine açıldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,  Peçenek köyü mesire alanının Ankaralıların hizmetine açıldığını açıkladı.  Altındağlıların doğayla iç içe ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için tasarlanan mesire alanının kapıları halka açıldı.

Mesire alanı 400 dönüm arazi üzerine kuruldu

400 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı, alabildiğine geniş ve ferah görünümüyle hem insanın içini, tertemiz havası ile de ciğerlerini ferahlatıyor. Alana yerleştirilen 300 kamelya ve 300 barbekü alanda iç içe değil, birbirlerine mesafeli olarak duruyor

Çocuklar da düşünüldü

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tüm mekanlarda olduğu gibi mesire alanında da çocuklar için her şey düşünüldü. Alanda 5 farklı noktaya yerleştirilen çocuk oyun parkının yanı sıra, basketbol, voleybol ve futbol sahaları da bulunuyor.

Tertemiz ve güvenli bir mekan

Alanda, konforlu 4 adet tuvalet ve 1 mescit ziyaretçilere hizmet verirken, alanın 4 ayrı noktasına kurulan 4 adet güvenlik noktasıyla da mesire alanının ve ziyaretçilerin güvenliği sağlanıyor. Alanda bulunan 300 araç kapasiteli otopark ise, ziyaretçilerin otopark sıkıntısı yaşamadan rahatça vakit geçirebilmelerini sağlıyor.

Peçenek Mesire Alanı nerde?

Altındağ merkeze (Siteler) araçla 20 dakika mesafede yer alan Peçenek Köyü harmanlarına kurulan, tertemiz ve ferah havasıyla ilgi çeken mesire alanı, piknik ve doğa severlere şehir merkezinden çok uzaklaşmadan doğayla buluşma imkanı sunuyor.

İlçe merkezine 18 km uzaklıkta olan Peçenek köyüne özel araçlarla 20 dakikada ulaşmak mümkün… Altındağ’ın Karapürçek Mahallesi’nden ise 5-7 dakikada mesire alanına gidilebiliyor. Araba imkanı olmayanlar için ise EGO’nun 313 numaralı Orhan Gazi-Peçenek-Tatlar otobüsü ve 315 numaralı Kavaklı-Aydıncık-Peçenek-Tatlar-Gicik otobüsü hizmet veriyor.

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan G'ye,H'dan M'ye ve N'den Z'ye kadar üç dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2009 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan G'ye kadar)

Liste-2(H'dan M'ye kadar)