Veysel TİRYAKİ

Tarih : 9.10.2012 15:52:08

Başkan Tiryaki meclis üyeleri ve ilçe teşkilatına şantiyeleri gezdirdi

Altındağ’ın çehresini değiştiren tesislerin inşaatlarıyla yakından ilgilenen ve çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri bu kez Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti Altındağ İlçe Teşkilatı üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte gezdi.

2012 yılı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi’nin Çinçin’de inşaatı devam eden dev Kültür Merkezi, Güneşevler Parkı, Doğantepe Parkı, Köy Parkı, Kurban Kesim Alanı ve  Mesire Alanı şantiyelerini gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında beraberindeki heyete bilgiler verdi.

Şantiyeler tek tek gezildi

Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, “Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda 30 civarında şantiyemiz var. Bunların çoğunu 2012 yılı içinde bitirmiş olacağız.” dedi.

Gezi turuna ilk olarak Çinçin Kültür Merkezi inşaatı ile başlayan Başkan Tiryaki, 6000 metrekare kapalı alanı bulunan tesiste, 1500 kişilik çok amaçlı bir salon yer alacağını ve düğün organizasyonları dışında toplantılar için de kullanılacak türden çok işlevli bir tesis olarak tasarlandığını belirtti.

Köy Park ve Kurban Kesim Alanı büyük ilgi çekti

Güneşevler ve Doğantepe Parklarının ardından bir sonraki durağı Köy Park olarak belirleyen Tiryaki,  bu farklı proje hakkında bilgi verdi. “100 yıl öncesinin köyünü inşa ediyoruz” diyen Başkan Tiryaki, “Çocuklarımız su değirmeninin, yel değirmeninin ne olduğunu öğrenecek. Bir buğdayın un haline nasıl geldiğini görecek” sözleriyle kent yaşamında, beton yapılar arasında büyüyen çocukların köy hayatını tanıyabilmelerine imkan sağlayacak olan tesisin önemini ifade etti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin bir sonraki durağı Kurban Kesim Alanı oldu. Ankara’nın en büyük ve en modern Kurban Kesim Alanı’nı inşa ettiklerini aktaran Veysel Tiryaki, “Her 3 dakikada 6 hayvanın kesip paketleneceği modern bir tesis inşa ediyoruz” sözleriyle proje hakkında bilgi verdi.

Son durak ise Mesire Alanı inşaatı oldu. Ankaralıların piknik yapabilecekleri modern bir tesisin inşa edildiğini belirten Başkan Tiryaki, proje bittiğinde Ankaralıların doğayla iç içe huzurlu bir gün geçirecekleri dev bir mekana kavuşacaklarını belirtti.

Altındağ Belediyesi’nin 2012 yılı yatırımlarının tek tek yerinde incelendiği bilgilendirme turu, inşaat alanlarının gezilmesinin ardından mesire alanında yenilen yemek ile sona erdi.

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan G'ye,H'dan M'ye ve N'den Z'ye kadar üç dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2009 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan G'ye kadar)

Liste-2(H'dan M'ye kadar)