Veysel TİRYAKİ

Tarih : 14.9.2012 16:56:48

Altındağ çok yakında 3 büyük park daha kazanacak

2004 yılından bu yana, insanlara yeni ve yemyeşil yaşam alanları kazandıran Altındağ Belediyesi, yapılaşmanın hızlandığı mahallelere yeni parklar yapmaya devam ediyor. Her yaş grubundan insana hitap eden parklar yapan Altındağ Belediyesi, her parkın bir amaca hizmet etmesine de özen gösteriyor.

Altındağ’da yeşil alanlar hızla çoğalıyor

Altındağ’ın daha yaşanılabilir bir ilçe olması için park ve bahçelerin yapımına büyük önem verdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağ’ın daha fazla yeşilliğe kavuşması, çocukların daha fazla oyun alanının olması için çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

Haziran ayında Yeşil Kuşak, Ana Hatun, Kaykay ve Oyun Parkı’nın açılışını aynı anda gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tiryaki, çok yakında Altındağlıların 3 büyük parka daha kavuşacaklarını müjdeledi. Beşikkaya, Güneşevler ve Yıldıztepe mahallelerinde yapımı tamamlanan parkları kısa bir süre sonra açacaklarını söyleyen Başkan Tiryaki, bu 3 parkla birlikte Altındağ’ın yaklaşık 16 bin 550 metrekare daha yeşil alana kavuşacağını belirtti.

Parklar yeşil alanları ve dizaynlarıyla göz dolduruyor

Yapımı tamamlanan Beşikkaya, Güneşevler ve Yıldıztepe parkları toplamda 22 bin 170 metrekare alanı kapsıyor. Parkların tamamında bulunan çocuk oyun alanları ve fitness alanları ile 200, 240 ve 350 metre uzunluğundaki koşu parkurları, parkların 7’den 70’e herkes tarafından kullanılmasını sağlıyor. Çocukların rahatça ve güvenli bir biçimde oynayabileceği parklarda, büyükler isterlerse spor ya da yürüyüş yapabilirken, dinlenmek isteyenler ise kameriyeleri tercih ediyor.

Altındağ’a daha fazla yeşil alan kazandırmaya büyük önem veren Altındağ Belediyesi bu 3 parka 553’ü ağaç, 660’ı çalı olmak üzere toplam 1213 adet bitki dikti. Ayrıca 3000 adet de mevsimlik bitki dikimi de yapan Altındağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklara gelen vatandaşların rahat bir nefes almasını ve rengarenk çiçekler arasında huzurlu saatler geçirmelerini sağladı.

Bu zamana kadar 20 dev park açıldı

Deniz Feneri, Çamlık, Cemre, Su Parkı, M. Akif Ersoy Kültür Parkı, Köroğlu, Mevlana, Alemdağ, Kosova, Şehitler Korusu, Beşikkaya, Bisiklet Parkı, Karacaören, Karapürçek, Şehit Üsteğmen Fatih Korçam, Recep Yazıcıoğlu Parkı, Yeşil Kuşak Parkı, Anahatun Parkı, Oyun Parkı ve Kaykay Parkı gibi her biri temalı ve işlevsel parkları Altındağ’a kazandırdıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, bu zamana kadar Altındağ’ın 3 milyon metrekareden fazla yeşil alana kavuştuğunu söyledi.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ZAMAN AŞIMININ KESİLMESİ HAKKINDA

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan İ'ye ve J'den Z'ye kadar iki dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2008 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan İ'ye kadar)

Liste-2 (J'den Z'ye kadar)