Veysel TİRYAKİ

Tarih : 29.6.2012 20:44:50

Nostaljik evler nostaljik otomobillerle buluştu

Ankara’nın en tarihi bölgesi Hamamönü, tarihi otomobillere ev sahipliği yapıyor. Altındağ Belediyesi ve Ankara Klasik Otomobilciler Klubü işbirliğiyle düzenlenen “Klasik Otomobil Sergisi”, en yenisi 1979 model olan birbirinden değerli ve birbirinden nostaljik otomobilleri ağırlıyor.

1938-1979 yılları arasında trafikte olan, geçmişin en revaçta olan otomobilleri, Hamamönü sokaklarındaki sergide ziyaretçilerle buluştu. 30 klasik otomobilin yer aldığı serginin açılışını Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkeli, Ankara eski valisi Kemal Önal, Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Ankara Klasik Otomobilciler Klubü Başkanı Fatih Çetin, dernek üyeleri ve otomobil sevdalısı çok sayıda vatandaş birlikte gerçekleştirdi. Hamamönü sokaklarında adeta tarih ve nostalji rüzgarları estiren sergi, ilk gününde klasik otomobil meraklısı binlerce kişiyi Hamamönü’nde buluşturdu.

“Böylesine tarihi bir sergi en çok Hamamönü’ne yakışır.”

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Tiryaki, Altındağ’da tarihi değeri olan her şeye değer verdiklerini söyleyerek “Bu kadar nostaljik, bu kadar geçmişe ait otomobiller ancak Hamamönü’nde sergilenebilirdi. Böylesine tarihi bir sergi en çok Hamamönü’ne yakışır.” dedi. Serginin 3 gün süreceğini belirten Tiryaki, herkesi bu nostaljik sergiyi görmeye de davet etti.

Klasik otomobillerin Hamamönü sokaklarına çok yakıştığını belirten Ankara Klasik Otomobilciler Klubü Başkanı Fatih Çetin ise “Bu araçlar günümüzdeki araçların babaları, ataları… Bu sokaklara da çok yakıştı ve çok anlam kazandı.” dedi. Çetin, kendilerine ve otomobillerine bu fırsatı verdiği için de Başkan Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne de teşekkür etti.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ZAMAN AŞIMININ KESİLMESİ HAKKINDA

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan İ'ye ve J'den Z'ye kadar iki dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2008 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan İ'ye kadar)

Liste-2 (J'den Z'ye kadar)