Veysel TİRYAKİ

Tarih : 16.5.2012 11:18:33

Altındağlı öğrencilerden güzel haber

Altındağ Belediyesi spor ve eğitim faaliyetlerinde verdiği desteklerle

Altındağlı gençleri zirveye çıkarmaya devam ediyor. Altındağ bölgesinde bulunan Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, katıldıkları İşitme Engelliler Spor Oyunları’nda gösterdikleri muhteşem performans ile ödülleri topladı.

Başarılarını bildirmek ve verilen desteklerden ötürü teşekkür etmek için Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Yunus Keleş’i ziyaret eden gençler, verdikleri başarı haberleriyle herkesin göğsünü kabarttı.

Her kategoride bir kupa

Denizli’de 1-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen İşitme Engelliler Spor Oyunları’nda 5 branşta yarışan işitme engelli gençler, katıldıkları tüm kategorilerde derece yaparak bir ilki gerçekleştirdi ve kazandıkları 5 kupa ile rekor kırdı.

Oyunlarda kızlar kategorisinde atletizm ve voleybolda Türkiye şampiyonu, basketbolda Türkiye ikincisi, masa tenisinde de Türkiye üçüncüsü olan Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Meslek Lisesi, erkekler kategorisinde voleybolda ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Gösterdikleri üstün performans ile Altındağ’ın gururu olan Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, sevinçlerini paylaşmak için kupalarıyla birlikte geldikleri Altındağ Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı Keleş’in misafiri oldular.

“Altındağ Belediyesi’nin desteği başarıyı getirdi.”

Gençler, Okul Müdürü Ali Osmanlı, Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Kavas ve Rehber Öğretmen Cennet Erdoğmuş Zorver’in de bulunduğu ziyarette Altındağ Belediyesi’ne vermiş olduğu destekler için teşekkür ettiler.

Başarının mimarlarından Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Kavas, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, “Çocukların çalışmaları ve Altındağ Belediyesi’nin desteği başarıyı getirdi. Biz de başarımızı paylaşmak için başkanımızı ziyarete geldik.” dedi.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ZAMAN AŞIMININ KESİLMESİ HAKKINDA

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan İ'ye ve J'den Z'ye kadar iki dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2008 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan İ'ye kadar)

Liste-2 (J'den Z'ye kadar)