Veysel TİRYAKİ

Tarih : 12.5.2012 21:05:57

Üç merkez, aynı anda görkemli bir törenle açıldı

Altındağ Belediyesi, Altındağlılar için sosyal ve kültürel hayatın vazgeçilmez yapıları haline gelen merkezlerine yenilerini ekledi. Cemil Meriç Kültür ve Kongre Merkezi, Doğantepe Gençlik Merkezi ve Doğantepe Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi düzenlenen dev bir organizasyonla, aynı anda Altındağlıların hizmetine açıldı.

Ev sahipliğini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin yaptığı açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı da katıldı. Altındağ Belediyesi Başkan yardımcıları, AK Parti il ve ilçe teşkilatı, Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Altındağlının da katılımıyla gerçekleşen tören, Altındağ Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun "Anadolu'dan Motifler" gösterisi ile başladı.

Tiryaki: ”Kültür ve sanata emek harcıyoruz.”

Açılış töreninde bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Cemil Meriç Kültür ve Kongre Merkezi’nin Ankara’nın en prestijli projesi olduğunu, diğer tesislerin ise 23’üncü Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi ve 9’uncu Gençlik Merkezi olduğunu belirtti.

“Kültür ve sanata Altındağ Belediyesi olarak emek ve para harcıyoruz. Çünkü kadınlarımızı ve gençlerimizi kentle iç içe yaşayan bireyler haline getirmek için çalışıyoruz. Kongre merkezimize bu memleketin son yüzyılda yetiştirdiği en önemli düşün adamlarından biri olan Cemil Meriç’in adını verdik. Bu büyük ismi, Altındağ’da bir merkezde yaşattığımız için çok mutluyuz.” diyen Tiryaki, son 2 yıldır Ankara'da en çok inşaatın yapıldığı yerin Altındağ olduğunu da hatırlattı.

Altındağ ve Veysel Tiryaki için övgü dolu sözler

Başkan Tiryaki’nin ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, yapılan tesislerin Altındağlılar ve Ankaralılar için önemini vurguladı. İpek’in “Tiryaki çok uzun süredir Altındağ’a hizmet ediyor ama heyecanından ve enerjisinden hiçbir şey kaybetmiyor. Bir seçimin sonuçları bir bölgeyi ne kadar hızlı değiştirebilir merak eden Altındağ’a gelsin.” sözleri tören alanını dolduran binlerce Altındağlı tarafından uzun süre alkışlandı.

Tören alanını dolduran Altındağlılara seslenen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise gerçekleştirilen projelerden övgüyle söz ederek, Altındağ Belediyesi ve

Veysel Tiryaki için “Hükümetin ‘Ak Belediyecilik’ anlayışında, yüzümüzü ak eden bir hizmet sunuyor.” dedi. Altındağ Belediyesi tarafından gençler ve kadınlar için yapılan hizmetleri tek tek sayan ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Bakan Günay, Hamamönü bölgesi için de “Bundan 5 yıl önce bir çöküntü bölgesiyken, şimdi Avrupa'dan ödül alan bir turizm merkezi haline geldi.” ifadesini kullandı.

Ertuğrul Günay’dan Başkan Tiryaki’ye anlamlı hediye

Üç merkezin açılış kurdelelerini birlikte kesen protokol heyeti, Gençlik Merkezi ve Kadın Eğitim Merkezi’ndeki derslikleri, seminer ve spor salonlarını tek tek gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tesislerin gezilmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, beraberinde getirdiği Cemil Meriç kitaplarını Başkan Tiryaki'ye hediye ederek, anlamlı bir ana imza attı.

Kubat konseri Altındağlıları coşturdu

Açılış kurdelelerinin kesilmesinin ardından Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçılarından Kubat Altındağlı vatandaşlarla buluştu. Verdiği konser ile Altındağlılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan Kubat, türküleriyle meydanı dolduran Altındağlıları coşturdu. Soğuk havaya rağmen Altındağlıların yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda Veysel Tiryaki, ünlü sanatçıya bir de plaket verdi.

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan G'ye,H'dan M'ye ve N'den Z'ye kadar üç dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2009 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan G'ye kadar)

Liste-2(H'dan M'ye kadar)