Veysel TİRYAKİ

Tarih : 7.9.2010 16:07:22

Hanım meclis üyelerinden iftar jesti

Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri, bu defa belediye meclisinin dışında, iftar sofrasında bir araya geldi. Ak Partili hanım meclis üyelerinin ev sahipliğinde organize edilen iftar yemeğinin özel konuğu ise Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki oldu.

Ak Partili hanım meclis üyeleri Esra Şeker, Gülay Özyurt, Nesrin Sümengen, Deniz Yavuz ve Ayşe Çetinkaya tarafından meclisin erkek üyelerine verilen iftar yemeği, Hamamönü’ndeki yeni mekanlardan, Ganita Restoranda gerçekleşti. Sıcak bir ortamda bir araya gelen meclis üyeleri uzun uzadıya sohbet etti, meclis dışında bir arada olmanın keyfini çıkardı.

Meclis üyeleri ile beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tiryaki, hanım meclis üyelerine jestlerinden ötürü de teşekkür etti.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ZAMAN AŞIMININ KESİLMESİ HAKKINDA

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan İ'ye ve J'den Z'ye kadar iki dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2008 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan İ'ye kadar)

Liste-2 (J'den Z'ye kadar)