Veysel TİRYAKİ

Tarih : 15.12.2004 17:35:11

ALTINDAĞ BELEDİYESİ YOKSULLARLA DAYANIŞMA HAFTASINDA YARDIM DAĞITTI

15 Aralıkta başlayan ve Yoksullarla Dayanışma Haftası Olarak kutlanan hafta YOYAV’ın desteğiyle ve Altındağ Belediyesi’nin katkılarıyla vatandaşlara yapılan çeşitli yardımlarla anlam kazandı.

Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kutlamalarda Altındağ bölgesinde ikamet eden 80 yoksul vatandaşımıza gıda ve kömür yardımı ile Solfasol İlköğretim Okulu ve Hacıbayram Veli İmam Hatip Lisesi öğrencisi 45 yoksul çocuğa kaban,bot,kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş;”15 Aralıkta başlayan hafta ülkemizde Yoksullarla Dayanışma Haftası olarak kutlanmaktadır.Bu hafta münasebetiyle Altındağ sınırları içersinde oturan 80 vatandaşımıza gıda,bot,kömür yardımlarına başlamış bulunmaktayız.Altındağ Belediyesi bünyesinde kurulan Altınay kuruluşu adı altında muhtaç ve yoksullara giysi,ilaç,gıda hizmeti devam etmektedir.Okulların açılışıyla birlikte Altınay’ımız 10.000 çocuğumuza çanta,defter,kırtasiye yardımı ile ramazan ayında 10.000 aileye ve 75.000 vatandaşımıza gıda yardımında bulunmuştur.Bu yardımlar 12 ay süresince devam edecektir.Sosyal belediyecilik anlayışının yanı sıra çok ciddi görevlerimizin olduğu bilinciyle sosyal yardım alanında yeni bir açılım yapmayı hedeflemiş bulunmaktayız.Bu törende yapılan yardımlar sembolik olup Altınay ile yardımlar süreklilik kazanacaktır”dedi.

Törenin ardından yoksul öğrenciler belediyenin çocuk otobüsü ile okullarına bırakıldı.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ZAMAN AŞIMININ KESİLMESİ HAKKINDA

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan İ'ye ve J'den Z'ye kadar iki dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2008 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan İ'ye kadar)

Liste-2 (J'den Z'ye kadar)