Veysel TİRYAKİ

Tarih : 13.7.2007 17:03:39

Gecekondulu çocuklar havuz keyfini tadacak

Altındağ Belediyesi’nin prestij projeleri arasındaki Aquapark (Su Parkı), hem Altındağ’ın çehresini modern şekilde değiştirecek, hem de gecekonduda yaşayan çocuklara havuz keyfini yaşatacak. Toplam 19 bin 700 metrekarelik bir alanda yapımı tamamlanan, resmi açılışının Ağustos ayında yapılması planlanan Aquapark, bünyesindeki açık ve kapalı yüzme havuzları Altındağlılara yaz, kış havuz keyfi yaşatacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki şunları söyledi: “Altındağ’ın görünümünü söz verdiğimiz gibi 5 yıl içerisinde değiştirdik. Bu yolda var gücümüzle çalışmaya da devam ediyoruz. Diğer mahallelerde yaşayan çocuklar yazın spor okuluna ve havuzlara giderken, bizim bölgemizdeki dar gelirli ailelerin çocukları sokaklarda, kahve köşelerinde vakit geçiriyor. Onlara hem bu fırsatı vermek hem de yararlı spor faaliyetlerine yönlendirmek için spor tesislerinin yapımına hız verdik. İnanıyorum ki, bu projeler hayata geçtiğinde Altındağ’ın yetişen gençliği için çok önemli bir hizmeti yerine getirmiş olacağız.” Yatırım maliyeti yaklaşık 4 milyon YTL olan Aquapark’ta çeşitli tip ve yükseklikte tasarlanan su kaydırakları parkın kullanıcılarına ‘Ankara içinde’ eğlenceli bir tatil olanağı sunarken, çocuklar için tasarlanan yüzme havuzu da ana meydana farklı atmosfer getirecek. Başkan Veysel Tiryaki, tesisin yaz aylarında “havuz başı düğünler” düzenlenebilecek şekilde inşa edileceğini ve böylece Altındağlıları bir ilkle tanıştıracaklarını söyledi. Geniş ve büyük bir yeşil alana sahip Aquapark’ta yürüyüş ve koşu yolu, gezinti yolları, oturma ve dinlenme imkanı sağlayan gazebo ve pergolalar, gölgelikli oturma ve güneşlenme terasları, meydanlar, spor alanları gibi kullanımlar da bulunuyor.

Deniz
Ücret hakkında bilgisi olan varmı acaba?

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

ZAMAN AŞIMININ KESİLMESİ HAKKINDA

Aşağıda isimleri belirtilen gerçek veya tüzel kişiler hizalarında belirtilen amme borçlarını vadesinde ödememiş olup, 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ olunur.

Listeler mükellef adına göre A'dan İ'ye ve J'den Z'ye kadar iki dosya şeklinde hazırlanmış olup, 2008 yılı Bina, Arsa, Arazi Vergileri ile Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Kira ve Ecrimisil Bedelleri, Arsa ve Bina Tahsis Bedelleri, Para ve Vergi Cezaları tahakkuk türlerini içermektedir.

Liste-1(A'dan İ'ye kadar)

Liste-2 (J'den Z'ye kadar)